Ole Sonnich Mortensen

Ole i 1959

Der er gået mange år siden jeg i 1959 som nybagt student kiggede ind i kameraet. Jeg kunne ikke forudse hvordan mit liv ville forme sig, og i modsætning til mange andre havde jeg ingen anelse om, hvad jeg ville gøre med mit liv, hvilken uddannelse jeg skulle tage og hvilke job jeg ville få.

En ting lå dog nogenlunde fast: to år før havde jeg fundet den pige, som jeg gerne ville dele resten af livet med. Og det gør vi så stadig, 60 år og et langt liv senere.

Det liv vil jeg gerne fortælle om senere. Ikke fordi det på nogen måde er særlig bemærkelsesværdigt, men fordi det alligevel måske for nogle kunne have nogle interessante emner. Tiden går jo så hurtigt, alting forandrer sig med syvmileskridt (det ord er der vel ingen der kender mere!) og derfor kan det måske have interesse for nogle at se tilbage og se på hvordan man levede dengang. Og helt ærligt, så er det også en anledning for mig til at se tilbage og tænke over :" Hvordan var det nu det var?“.

Som sagt, når jeg får tid, vil jeg gerne fortælle noget om mit liv. Om barndommen og skoletiden i Nyborg, året som andenlærer i en lille skole på Sydfyn, årene som fattig student i København (der var sjældent råd til varm mad) osv. Men det må vente, for lige nu er det vigtigere at få andre sider af d3Liv færdig. Derfor må du undtil videre nøjes med at se mit officielle CV.